Agentia imobiliara Imobiliare Lili - Baia Mare, Bd Republicii, Nr. 1, tel. 0262 218 453, 0742 103 040, 0744 110 911, lilianarus1@yahoo.com
Inregistrare utilizatori


* Campurile cu * sunt obligatorii
** Fara adresa de e-mail valida nu veti avea posibilitatea de a primi anunturi pe criteriile selectate de Dvs. prin e-mailsi accesul la anumite facilitati va fi limitat.
M-am inregistrat dar mi-am uitat parola.... - Nici o problema click aiciclick aici!

Pentru siguranta sistemului s-au inregistrat IP-ul de pe care v-ati inregistrat si ora :
1. Nume utilizator si parola :
Nume utilizator *
min. 3 caractere
Parola *
min. 4 caractere

 

Rescrie parola *
 
2. Date personale :
Nume *
Prenume *
CNP *
(cod numeric personal )

E-mail**

Numar de telefon
cu prefix
*
Mobil
Disponibil intre orele
:  si  :
Dupa inregistrarea ca utilizator puteti completa anunturile Dvs. Aceasta trebuie facuta o singura data. Va recomandam sa va notati parola si numele de utilizator.
Va multumim pentru interesul aratat. Datele Dvs. personale sunt confidentiale si sunt cerute doar in scopul identificarii anunturilor Dvs. Acestea sunt confidentiale si nu vor fi comercializate sub nici o forma!
Cateva sfaturi !

Nume utilizator

Sistemul accepta doar nume clare si unice. In cazul in care numele a fost introdus anterior sistemul va va da posibilitatea de a va alege un alt nume. Daca se intampla acest lucru doar introduceti un alt nume de utilizator.

Parola
Nu folositi o parola identica cu numele de utilizator! Chiar daca parola dumneavoastra nu apare pe ecran incercati sa folositi o alta parola decat cea pe care o folositi in reteaua locala. In acest fel ar trebui sa procedati cu toate formularele de inregistrare de pe Internet.